Používáme cookies.

EPSOMSKÁ SŮL

CHLORID HOŘEČNATÝ FARMA

CHLORID DRASELNÝ

JEDLÁ SODA BACARBONA

ALKALIT pH

DAMIÁNA

KOTVIČNÍK

PELYNĚK

 

 

Důležitost hořčíku v organismu:

Tento prvek  sehrává důležitou roli jak v klasické tak alternativní medicíně.

Je nevyhnutelně nutný na úrovni všech tělních systémů pro správnou funkci našeho těla.

Výhodou je nízká cena a výborná vstřebatelnost.

Má vliv na všechny buňky v těle, na bolesti hlavy, svalové křeče, senilní třes, bakteriální

superinfekce a mnohem více.

 

 

 

 

 

 

Mitsubishi ASX na AUTOPES.cz

GPDR - oznámení

arr3Ochrana osobních údajů e-shopu vyhodny-obchod.cz Prodávající Sedláková Alena se sídlem …Na Návsi 31,Brťov Jeneč , IČ670 46 592, zapsaná  FO  v...

ZBOŽÍ V AKCI

Vaše cena 62 Kč (2 Eur)
skladem
Vaše cena 89 Kč (4 Eur)
skladem
Vaše cena 27 Kč (1 Eur)
skladem

KONTAKTY

Objednávky, informace po telefonu:
po - pá 9-16 h
tel: +420 724 725 289
napište nám
Neplátce DPH.
email: info@vyhodny-obchod.cz

NEJVÍC HLEDÁTE

Vaše cena 35 Kč (1 Eur)
skladem
Vaše cena 175 Kč (7 Eur)
skladem
Vaše cena 105 Kč (4 Eur)
skladem

VÝHODNÝ-OBCHOD.cz
Máme to, co hledáte.
LEVNĚ VÝHODNĚ  

 

 

 

 

 

 

 


Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
  1. Udělujete tímto souhlas  společnosti Almona s.r.o., se sídlem Na Návsi 31, Brťov Jeneč……, IČ

    07188340,spisová značka 106669 C, Krajský soud v Brně (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno / přezdívku
    • emailovou adresu
    • fotografii (pokud poskytnete přes službu třetí strany).
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 10 let a to za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek anonymizování informací o diskutujícím u vašich příspěvků (úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu), popř. na slovní žádost (dopis, email) kompletní výmaz vašich diskuzních příspěvků.
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů