Používáme cookies.

EPSOMSKÁ SŮL

CHLORID HOŘEČNATÝ FARMA

CHLORID DRASELNÝ

JEDLÁ SODA BACARBONA

ALKALIT pH

DAMIÁNA

KOTVIČNÍK

PELYNĚK

 

 

Důležitost hořčíku v organismu:

Tento prvek  sehrává důležitou roli jak v klasické tak alternativní medicíně.

Je nevyhnutelně nutný na úrovni všech tělních systémů pro správnou funkci našeho těla.

Výhodou je nízká cena a výborná vstřebatelnost.

Má vliv na všechny buňky v těle, na bolesti hlavy, svalové křeče, senilní třes, bakteriální

superinfekce a mnohem více.

 

 

 

 

 

 

Mitsubishi ASX na AUTOPES.cz

GPDR - oznámení

arr3Ochrana osobních údajů e-shopu vyhodny-obchod.cz Prodávající společnost Almona s.r.o. se sídlem …Na Návsi 31,Brťov Jeneč , IČ07188340, spisová...

ZBOŽÍ V AKCI

Vaše cena 89 Kč (4 Eur)
skladem
Vaše cena 249 Kč (10 Eur)
skladem
Vaše cena 27 Kč (1 Eur)
skladem

KONTAKTY

Objednávky, informace po telefonu:
po - pá 9-16 h
tel: +420 724 725 289
napište nám
Neplátce DPH.
email: info@vyhodny-obchod.cz

NEJVÍC HLEDÁTE

Vaše cena 37 Kč (1 Eur)
skladem
Vaše cena 175 Kč (7 Eur)
skladem
Vaše cena 105 Kč (4 Eur)
skladem

VÝHODNÝ-OBCHOD.cz
Máme to, co hledáte.
LEVNĚ VÝHODNĚ  

 

 

 

 

 

 

 


Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • ……… v případě externích e-mailových nástrojů nezapomeňte doplnit případné další údaje jako jméno a příjmení; telefonní číslo; adresu bydliště apod. (newsletterový nástroj od Eshop-rychle zpracovává jen e-mailovou adresu)
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let a to za účelem:

    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatel softwaru ……… (Pokud využíváte např. Externí mailingový nástroj.)
    • Marketingová agentura ……… (Pokud se vám stará o emailing kompletně marketingová agentura.)
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů